.
×

E çuditshme: Kërcen nga dritarja për të bërë seks me shtyllën e betonit (Foto)Pasi një tip në Tajlandë bëri xhiron e botës duke bërë seks me një makinë Porsche, ja një tjetër rast i çuditshëm nga Anglia.

Një person tentoi të bënte seks me një… shtyllë të shkurtër betoni. Gjithçka ndodhi përpara syve të një gjysheje, e cila mbeti e shokuar. Ai tipi u hodh i zhveshur nga një dritare dhe më pas tentoi të bënte seks me shtyllën e betonit. Policia po kërkon të identifikojë personin në fjalë.

seks

Exposed yob in Charles Street, Crosland Moor

Exposed yob in Charles Street, Crosland Moor