[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Myrvete Haxholli: Tani, kemi nevojë për heronj të paqes, heronj “pa shpatë e pushkë”Vendi ose populli qe ka nevoje cdo dekade per heronje qe japin jeten, nuk i ka punet mire.
Me sakte: heronjet jane njerez te thjeshte, te cilet dalin nga populli dhe ne balle te popullit ne kohet me te veshtira. Ata nuk zgjedhin te jene heronje. Ata nuk e kan menduar ndonjehere veten si te tille. Prandaj shumica e tyre perfundojne me sakrifica te medha, mu per shkak se japin dhe kontribojne pa asnje kusht dhe pa asnje hezitim per popullin dhe vendin e tyre.
Uroj qe populli yne te filloj te ndertoje nje tip tjeter heroi, nje numer me te madh te heronjeve, qe si tipare te heroizmit do te kene: kujdesin ndaj familjes, respektin ndaj te tjereve, kujdesin ndaj brezave te rinje dhe ngritjen e vetedijes per kontribut ne forcimin dhe mbrojtjen e shtetit pa asnje kusht.
Tani, kemi nevoje per heronje modern, heronje te paqes, heronje “pa shpate e pushke” qe do te na garantojne rrugetim dhe destinacione te sigurta dhe prosperuese se kah duhet te orientohet shoqeria dhe shteti yne.
Heronjet jane vlerat me te shenjta te cdo kombi, por nje komb nuk mund te konsiderohet me vlera nese do te kishte nevoje cdo dite per heronje qe japin jeten per te miren e te tjereve.

Menu Title