.
×

Mustafa njofton për arritjen e marrëveshjes për funksionim e gjyqësorit në tërë territorin e Kosovës!kryeministri i Kosoves Isa Mustafa ka bere te ditur permes Facebook-ut per arritjen e marreveshjes per funksionimin e gjyqesise ne tere territorin e Kosoves. Ai nuk ka bere te njohura detajet e kesaj marreveshje por ka falenderuar perfaqesuesen e larte te BE-se znj. Mogherini dhe ekipin e Kosoves per ndihmese dhe keshilldenie.

Ja postimi i kryeminsitrit ne Facebook:

Sot ne mengjes perfunduam nje marreveshje shume te rendesishme, e cila siguron funksionimin e gjyqesise ne tere territorin e Kosoves. Falenderoj perfaqesuesen e larte te BE, Znj Mogerini dhe anetaret e delegacionit, zv kryeministrin Hashim Thaci, Ministrin e Drejtesise, z Hajredin Kuci, Ministren Edita Tahiri, Ministrin e integrimeve Evropiane, z Bekim Collaku, Z, Blerim Shala dhe z Valon Halimi, keshilltarin tim per ceshtje te emigracionit dhe migrimit. Falenderoj edhe ekipet profesionale qe punuan gjate dhe me perkushtim per kete fushe te rendesishme. IM