.
×

Mustafa: S`heqim dorë nga UNESCOBotapress,4 Nëntor

Kryeministri Isa Mustafa së bashku me ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami,  mbajtën sot konferencë për medie lidhur me procesin e anëtarësimit të Kosovës në UNESCO.

Kryeministri Isa Mustafa në konferencen e mbajtur tha se Kosova është e gatshme të jetë në UNESCO sepse e meriton.Kosova ka arritur të organizoj arsimin shqip në vitet e represionit dhe populli arriti të mbijetojë . Serbia po tenton të pamundesojë që Kosova të jetë në UNESCO .Serbia duhet të vetëdijosësohet për krimet e bëra dhe nuk ka të drejtë të jetë kundër” ka shtuar ai, njofton Botapress.info .

Mustafa tha së Kosova e meriton të jetë në UNESCO sepse beson në vlerat e saj.

Kosova ka nevoje të jetë në UNESCO dhe ka shtuar se Kosova nuk e ka ndërmend të heq dorë nga anëtarësimi në këtë organizatë.

Për më shumë lajme, bëjeni Like duke klikuar këtu