[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Muja komenton videon e dhimbshme, ka një mesazh për prindërit kosovarAnalisti, Armend Muja ka komentuar videon që tronditi botën ku shihet një fëmijë i cili i thoshte nënës së tij që ta mbyste me litar, pas ngacmimeve që kishte në shkollë.

Sipas tij, edhe prindërit kosovar duhet ta kuptojnë nëse fëmijët e tyre kanë një brengë të tillë.

“Kjo ka ndikim edhe ne performancë më të dobët ne shkolle (PISA,2018). Shpeshherë fëmijët imitojnë prindërit, andaj, paqe dhe respekt ne shtëpi”, ka deklaruar ai.

Menu Title