[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Motrat Ana dhe Arta Kabashi postojnë videon për sfidën ku po reklamohen të pasmetAna dhe Arta Kabashi sjellin një video ku reklamojnë të pasmet e tyre në një ‘sfidë’ të re të internetit. Në internet gjatë muajit të kaluar ka filluar një ‘trend’ i ri, ku përdoruesit e rrjeteve sociale po postojnë video të ndryshme kur po reklamojnë asetet e tyre më të mira që mendojnë se i kanë.

Krysesisht, ‘Best On Earth Challenge’ po përdoret nga njerëzit për të shfaqur asetet e trupit në videot e ngadalta.

E kësaj ‘sfide’ i janë bashkuar edhe motrat këngëtare nga Kosova, Ana dhe Arta Kabashi.

Është Ana ajo e cila ka postuar videon ku ato shhen në veshje të bardha dhe xhirohen bga prapa, derisa janë duke ecur, ndërsa fokusi është tek të pasmet e tyre.

Menu Title