[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Morena, vjen me një foto të nxehtë nga shtratiBukuroshja, e cila ishte në thumb të mediave për një incizim kohëve të fundit, duket se është në formë dhe vazhdon të tregojë format e saj. Ajo sot është shfaqur në krevat me veshje banjo por ajo e ka pasur edhe një mesazh për fansat e saj.

“SPA-Stop playing Abnormal (Boll luajtët rolin e abnormalit)”, ka shkruar ajo

Morena këtë fillim vit ka zgjedhur që të kalojë në vende ekzotike por edhe në vende malorë ku ka realizuar një fotosesion në borë në njërën prej pikave turistike të Turqisë, ku edhe e zhvillon aktivitetin e saj.

Menu Title