.
×

Morena bën një ndryshim të madh në Instagram dhe tregon arsyenMorena Taraku ka hequr të gjithë miqtë nga Instagrami, përveç llogarisë së qenit të saj. Ajo llogarit afro 1 milion ndjekës, por vendosi që të mos e ndjek asnjë prej tyre dhe përmes një postimi e tregoi arsyen për këtë veprim.

“Por pasi jeni kaq te kujdeshem ndaj meje do jap edhe une pak shpjegim per ju…@boo_moi me besoni eshte miku me real dhe me besnik qe kam, keshtu qe vendosa ta bej te famshem @boo_moi parase gjithe ata qe perkraha deri sot-..”, ka shkruar ajo.