.
×

Momenti romantik i Ramush Haradinajt: Mpuq me Anitën! (Foto)Ramush Haradinaj sot e hapi fushatën për zgjedhjet lokale të 22 Tetorit e nisi në Prishtinë.

 

Ai foli për kandidatët e partisë së tij që pretendojnë udhëheqjen e komunave, Demarkacionin, liberalizimin e vizave e të tjera.

 

Kur fjalimet përfunduan, të gjithë pretendentët për kryetar komunash nga kjo parti, u rreshtuan në rend për një fotografi me shefin.

 

Por, kur radha e tyre përfundoi, radha u erdhi kandidatëve për asamblist e simpatizantëve, por këtu Haradinaj preferoi fillimisht një foto me zonjën e tij.

 

Këtë moment romantik mes kryeministrit të vendit, Ramush Haradinaj dhe bashkëshortes së tij e ka kapur Klan Kosova.

 

Në fakt, kjo nuk është ndër të rrallat herë kur kryeministri Haradinaj tregohet romantik me bashkëshorten e tij, pasi shumë shpesh ai i dhuron puthje të tilla zonjës së tij.