.
×

Momenti kur Anton Çuni kërkon llogari nga Xhavit Haliti tek ulësja e tijBotapress, 17 prill-

Një debat mes Xhavit Halitit dhe Anton Çunit tërhoqi vëmendjen në fillim të seancës së sotme parlamente.
Pas disa replikave, kryesuesi i seancës, Xhavit Haliti vendosi të mos i jap replikën e radhës deputetit të LDK-së.

Për këtë, ai iu ofrua fizikisht atij duke kërkuar sqarime shtesë.

Pas tyre, u ofruan edhe deputetët tjerë duke shmangur ndonjë incident të mundshëm.