[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

“Molerin” e keni parë duke ngjyrosur, por edhe maje kulmi…(Foto) 

Shpëtim Desku humoristi njohur i cili tashmë është duke udhëhequr emisionin e tij “N’Kosovë shië”, duket se e ka një profesion tjetër, shkruan “Kosovarja”.

 

Të paktën kështu e shohim atë tek sa rri në një kulm të një shtëpie, dhe duket se është duke e mbuluar atë. Ndoshta Shpëtimi e ka profesion të dytë këtë, apo ndoshta ai e ka mbuluar shtëpinë e tij të re? Si do që të jetë, “Molerit” i paska hije edhe ky profesion, apo jo?

 

Shikojeni edhe ju tani se si duket ai duke punuar punë të mjeshtërve.

Menu Title