.
×

Modelja shqiptare ka për t’i thënë diçka presidentit TrumpModelja shqiptare, Emina Çunmulaj prej vitesh jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Emina tashmë është e martuar me biznesmenin izraelit, Sam Nazarian me të cilin ka edhe dy vajza.Emina së fundmi si qytetare e Amerikës, ka për t’i thënë disa fjalë presidentit të SHBA-së, Donald Trump.

“I dashur Trump… Më duhet t’i marr fëmijët e mi… Dhe për juve më duhet me prit 2 orë. Dhe as nuk mund të parkohem e as të eci në këmbë. Vërtetë?!!!”, janë fjalët e saj drejtuar Trump-it.

Edhe pse është larg trojeve shqiptare, Çunmulaj nuk ngurron asnjëherë të tregojë dashurinë e madhe që ka për vendin e saj.