.
×

Modeli turk Salih Gürkan flet për Kallashin ,është femra më seksi në Ballkan (Foto)Salih Gürkan quhet modeli turk me banim me Austri, i cili shumë shpejt do të jetë pjesë e shumë spektakleve televizive në Shqipëri dhe Kosovë.

Ai ka thënë së Shqipëria dhe Kosova njihen si vende të bukura e me femra të bukura , thotë se ka parë shumë femra nga gjitha të nacionalitetet , por që me femra Shqiptare nuk mund të krahasohen.

Modeli turk nuk la pa përmendur valltaren seksi Donjeta Kosumin , për të cilën tha se është një ndër femrat më seksi në ballkan .

”Ju keni Kallashin , Donjeta Kosumin, e cila është e pa arritshme dhe e pa konkurencë”

” Kallashi është e paarritshme nga figura e saj. Ajo është femër e përkryer. Për nga pamja është super seksi. Çdo femër dëshiron të duket si ajo” shtoi modeli turk .

”Është femër tërheqëse. E vrullshme. Ajo bën që çdo mashkull të ketë përshtypje për të. Unë kam parë shumë bukuroshe në Turqi, në Evropë dhe në Ballkan, por Kallashi është e pazëvendësueshme” tha ndër të tjera modeli turk Salig Gürkan.

Më poshtë ju sjellim disa foto të valltares superseksi Donjeta Kosumi, e njohur ndryshe me nofkën artistike Kallashi.