.
×

Modelet me tatuazhe më seksi e provokueseFakti që kanë tatuazhe nuk i ka penguar modelet e njohura të jenë sot më të paguarat në industrinë e modës. Emra si Kate Moss, Cara Delevingne janë disa nga modelet që kanë tatuazhe, ndonëse jo në të gjithë trupin si këto modelet në këto foto. Fotografi Christian Saint ka realizuar një set fotosh fantastike me to dhe mendon se ato do të bëjnë shumë bujë në të ardhmen.