.
×

Mitrovicë: Kjo parti del fituese atjePërfundon numërimi i votave në Mitrovicë: Kjo parti del fituese atje. Ka përfunduar procesi i numërimi të votave në Mitrovicë, ku e para në këtë komunë, ka dalë PDK’ja.

Nga rezultatet e publikuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve prin Partia Demokratike e Kosovës e cila ka marr 10 mijë e 751 vota apo 34.41 përqind.

E dyta është Lëvizja Vetëvendosje që ka marr 10 mijë e 527 vota apo 33.70 përqind.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka marr 7 mijë e 228 apo 23.14 përqind. Koalicioni AAK-PSD ka marr 944 apo 3.02 përqind. Koalicioni NISMA-AKR dhe PD ka marr 885 apo 2.83 përqind.