[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Miss Serbia vlerëson Policinë e Kosovës: Nuk kam takuar të tillë në BallkanNë eventin “Miss Freedom of the World” që u mbajt në Kosovë, ishin përfaqësuese të 21 shteteve nga e gjithë bota, teksa pjesëmarrëse ishte edhe Miss Serbia, Irina Jovanka.

Ndër të tjera ajo nuk hezitoi ta bënte edhe simbolin e shqiponjës dhe që provonte të fliste në gjuhën shqipe.Missi i Serbisë tha shumë fjalë të mira për shqiptarët duke i vlerësuar si njerëz me vlera të larta.

Ne rrjetin e saj në Instagram ajo shfaqet afër një polici të Kosovës ku kishte shumë fjalë të mira për të:“Kaq polic miqësorë! Asnjëherë nuk kam takuar dikë të tillë në Ballkan”, ka shkruar ndër të tjera ajo shoqëruar me një fotografi së bashku.

Menu Title