.
×

Ministri i Drejtësisë flet për skandalin në EULEX, tregon se a duhet të largohet ky misionI ftuari i radhës i Fidan Jupollit në Gazetën Express, ka qenë sonte ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, njëherësh edhe anëtar i Kryesisë së PDK-së.

Tahiri, para Jupollit, përveç zgjedhjeve lokale dhe balotazhit të së dielës, ka fol edhe për skandalin në EULEX dhë akuzat që ky mision i mori nga gjyqtari Malcolm Simmons.

Duke i komentuar akuzat e Simmons se EULEX është një mision politik dhe i korruptuar, Tahiri tha se e ka shpreh si shqetësim këtë situatë dhe ka kërkuar një sqarim se sa janë të vërteta akuzat e tilla.

Një situatë e tillë, Tahiri tha se e dëmton imazhin e një misioni siç është EULEX.

Por a duhet të largohet apo ta vazhdojë misionin e tij EULEX, ja çfarë thotë, Tahiri?

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë të Fidan Jupollit me Abelard Tahirin: