[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Milaim Zeka “kapet” Live në emision me gazetarin: “Ti më me vlerësu se sa vlej unë …, “Ti a je supermen a?!Kryetari i Partisë Euro- Atlantike, Milaim Zeka është përplasur në emisionin “Debat Plus” në RTV Dukagjini me moderatorin, Fidan Rama dhe me panelistët e ftuar.

Derisa Milaim Zeka fliste pë r programin e PEK-ut dhe për ekspertë te kë saj partie, gazetari Fidan Rama e pyeti se kush janë ata ekspertë .

Reagimi i Zekës ishte i menjëhershëm, i cili tha se ka shumë ekspert duke mos dhënë emra.

Kjo e shtyri gazetarin që të pyes se si ka ai kapacitete i vetë m të hyjë në zgjedhje. “Kush është një moderator me më vlerësu në se kam unë apo një parti kapacitete”, tha Milaim Zeka.

I menjëhershëm që reagimi i drejtuesit të emisionit- Fidan Rama i cili i tha se a “jeni ju një supermen, që të flisni pë r të gjitha temat”. Zeka u përgjigj duke thënë se ai ka shumë ekspertë në parti, por që media nuk po i thërrasin ata në debate.

Menu Title