.
×

Mihrije Braha: Unë jam grua e fortëKëngëtarja e mirënjohur, Mihrije Braha, njihet ndër zërat më të fuqishëm dhe më të ndjekur në estradë.Emri i saj zë vend ngado falë produktivitetit dhe muzikës së mirëfilltë që sjell ndër vite.

Mihrien, përveç muzikës që e shohim të angazhuar çdo herë, asaj së fundi iu kanë shtuar edhe shumë aktualizime të shumta, ku ndër to janë edhe rrjetet sociale.

Iu rrin afër fansave me gjëra nga më të ndryshmet, duke mos iu munguar asjëherë prezenca e saj.Ka bërë çfarë ka bërë, dhe gjithmonë janë tejkaluar dhe harruar, por kjo e fundit që sjelli sot vështirë të harrohet.Fjala është për mbishkrimin e saj i cili është “ Unë grua e fortë nuk kërkoj hakmarrje! Unë ec para dhe e lë Zotin të merret me punët e tjera!”.

Se kujt ia dedikoi dhe çfarë iu tek të shkruan kështu nuk e dimë, por Mihrija si Mihri gjithmonë di të sjellë pyetje të pazgjidhura tek publiku.