.
×

Miftar Zagragja: Ngjarjet në Parlamentin e Kosovës, janë „faqja e zezë!“Ngjarjet e fundit jane vetem kulmi, i piramides se pazarlleqeve,se cfare interesash perfaqesojne deputetet e Kosoves.

Popullatës së varfër ua ka humbur të gjitha shpresat për jetë ma te mire.Tani ndryshimi është në dorë të shoqërisë, dhe jo në bazë të ofertës grupore të një klase politike, e cila nuk paraqet gjë tjetër veç një premtim të përsëritur.Vërtetë kjo gjendje duhet të jetë shqetësim dhe brengë e të gjithë qytetarëve, e në veçanti e klasës intelektuale, aktivistëve dhe veprimtarëve që e donë më shpirt dhe zemër atdheun e vet, ngase secili nga ata që nuk e shohin vetën afër pushtetit.Prandaj nuk është krejt i parëndësishëm fakti,se në dorë të kujt kambetët Kosova.