.
×

Mësuesja 31­ vjeçare seks me nxënësin nën dushNjë shpërblim seksual që ta detyronte të studionte. Kjo është metoda e zgjedhur nga një mësuese 31­vjeçare për të ndihmuar nxënësin e saj 16­ vjeçar, që ishte dobët me mësime.

“Merrte vetëm 4­-ra, pastaj direkt iu rikthye dëshira për të studiuar, mori 7­të”.

Kështu u justifikua mësuesja duke thënë se nuk e ka detyruar aspak nxënësin e saj të përfshihet në këtë marrëdhënie.

Por ndërsa nxënësi i ka kaluar me sukses provimet ajo është gjetur pa punë.

Marrëdhënia nisi kur prindërit e djalit i kërkuan ta ndihmonte me mësime, por mësuesja tha se djali e shikonte me këmbëngulje dhe ajo i premtoi çmime seksuale nëse ai do mësonte.

Mësimet e saj zgjatën për disa muaj, derisa një ditë babai i adoleshentit u kthye më herët në shtëpi dhe i gjeti poshtë dushit.

Mësohet se pas kësaj ngjarje mësuesja e Psikologjisë është larguar nga Italia.