.
×

Mësohet numri i saktë i tifozëve të pranishëm në ”Fadil Vokrri”Kanë mbetur edhe pak minuta para fillimit të ndeshjes, Kosovë – Maltë. Tifozët tashmë kanë zënë vendet e tyre në stadiumin, ”Fadil Vokrri”, dhe përkrahja e tyre është masive.

Tashmë është mësuar edhe numri i saktë i tifozëve që gjenden në tribuna.

Saktësisht, në tribuna gjenden plot 12,565 tifozë./