.
×

Mësohen ngjyrat e Samsung Galaxy S9 

Samsung Galaxy S9 është larg edhe disa muaj, por tashmë kanë nisur spekulimet edhe për opsionet e ngjyrave të tij.

 

Samsungu raportohet se do të sjellë telefonin më të ri në katër versione ngjyrash: zi, ari, bardh dhe vjollcë.

 

Versioni i fundit ishte përfolur edhe për telefonin Galaxy S8, por që nuk u realizua asnjëherë.

 

Galaxy S9 pritet të debutojë në fillim të konferencës së ardhshme të Barcelonës që mbahet në fund të muajit shkurt, më 2018.