[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mes burrit dhe motrës, ja kë zgjedh Mihrije BrahaKëngëtarja Mihrije Braha, këtë javë ka zë vend në rubrikën e përjavshme ‘Kë Zgjedh?!’ të emisionit ‘Mirage’.

Ajo është vënë përballë shumë zgjedhjeve që ka bërë për kolegët e saj.

Por, përpos kolegëve që nuk i ka edhe miq, Mihrija është ‘zënë’ ngushtë në një pyetje.

Si këngëtar më i mirë, asaj i janë vënë bashkëshorti i saj Naimi dhe motra e saj Lora.

Se kë zgjedh Mihrija, kuptojeni në minutën e 2:26 e videos.

Menu Title