.
×

Menaxhmeti tenton t’i bind minatorët për ndërprerjen e grevës Menaxhmenti i Trepçës ndodhët në horizontin e 8 për të biseduar me minatorët grevistë në përpjekje për t’i dhënë fund grevës.

Nexharrie Islami-Pllana, drejtoresh e shëndetësisë në Mitrovicë, e cila ka vizituar minatorët në zgafell, ka thënë para gazetarëve se gjendja shëndetësore e tyre është relativisht e mirë, mbase ka përmendur hipërtensionin, kokdhëmbjen dhe problemet me të pamur, si simtoma kryesore nga të cilët ankohet minatorët. /Kosovapress/