.
×

Meda shumë i kujdesshëm ndaj bashkëshortes shtatzënë (Foto)Është një periudhë e bukur e Medës dhe bashkëshortes së tij, shkruan Kosovarja.

Këto ditë janari shumë këngëtar kanë zgjedh të pushojnë, e të jen më afër familjarëve pasi që më pak janë të angazhuar rreth mbrëmjeve muzikore. Këngëtari këto ditë i ka qëndruar më afër se kurrë dhe në përkrahje Ramush Haradinajt, e ku Meda ka shfaq mjaft mllef nëpërmjet këngës ku ai ka shkuar deri ne sharje të Francës. Por ai gjithsesi e gjen normalitetin pranë bashkëshortes dhe familjes e ku po shijojnë ditët në maksimum dhe po tregohet i kujdesshëm dhe i qëndron shumë afër.