.
×
15978724_10210244013289884_583079883_n

Meda në New York para ambasadës Franceze këndon për Ramush Haradinajn (Video)Shumë protestues janë mbledhur para ambasades Franceze në NJU York duke protestuar dhe DUKE kënduar për Lirimin e Ramush Haradinajt I cili u arrestua në Francë për shkak të një fletëarresti që ka lëshuar Serbia raporton Botapress.