[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Meda bëhet pilotMeda shihet në rolin e pilotit. Përveç që është një këngëtar i zoti i muzikës popullore shqipe, Meda duket se ka talet edhe për një profesion tjetër.

Në një video të publikuar Meda shihet në rolin e pilotit, duke drejtuar një aeroplan.

Këngëtari ka publikuar vetë këtë video ndërsa shihet shumë i koncentruar derisa drejtonin aeroplanin me timoin në duar dhe syze në sy.

Meda ka shkruar se është knaqësi të drejtojë një aeroplan ndërsa sigurisht se ka qenë i shoqëruar nga pilotë profesionistë. VIDEO

E duket se këngëtari ka gjetur pak kohë të bëjë edhe orë të fluturimit, që shumëkush do të dëshironte ta provonte.

Menu Title