[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Me veturë zyrtare duke blerë tepihaBotapress 3 Korrik – Një veturë zyrtare është parë në një sallon tepihash në Komunën e Klinës tek sa ka ndaluar dhe kishte hyrë dikush nga Komuna per tu paisur me tepihë, shkruan Botapress.info

Lexuesit e gazetes Botapress.info kanë dërguar disa foto ku  shihet qartë vetura me regjistrim zyrtarë që është parkuar në ambinetet e lokalit ku blihen tepih dhe perde, shkruan Botapress.info

Deri me tash nuk është prononcuar askush nga Komuna e Klinës dhe nuk ka marrur këtë përgjegjsi askush, por se veturat zyrtare në Kosovë po vazhdojnë të keqperdorën për sherbime personale dhe ende nuk ka ndonjë mas që është marrur nga shteti lidhur me këtë çështje, shkruan Botapress.info

Menu Title