[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Më shumë dua të kem seks me një eskortë se të dashurën time, ajo nuk është e interesuar 

Unë kam filluar të takohem me një vajzë eskortë për seks që nga viti i kaluar, pasi që e dashuria ime nuk shfaq ndonjë afeksion ndaj meje dhe më lë të vetëm në interesin tim për seks.

Jeta ime në një moment filloi të dukej si një ankth, unë jam 40 por ndonjëherë ndihem edhe më i vjetër.

 

 

Unë me të dashurën time jam që 5 vjet por ne nuk e duam më njëri-tjetrin dhe kështu ajo edhe është e ftohtë ndaj meje. Ajo është 37 vjeçe.

Një ditë vendosa se më duhej të gjeja një vëmendje tjetër dhe vendosa të shihja një vajzë eskortë e cila ishte e mrekullueshme për herë të parë.

Tani e shoh vetën se e thërras shumë shpesh atë dhe ndihem se jam i varur nga ajo.

Pas çdo vizite, betohem se do të jetë hera e fundit me të, por brenda disa ditësh lë kontakt me të për një takim tjetër.

Me të vërtetë nuk është e gjitha për seksin. Një pjesë e madhe e kohës unë vetëm kërkoj puthje dhe përqafime.

Ajo vjen nga Polonia dhe anglishtja e saj nuk është e shkëlqyer, por ajo po mëson.

Ajo është 28 vjeçe, e bukur, e ëmbël dhe kaq e kujdesshme.

Unë me të vërtetë mendoj se ajo më pëlqen, pasi ajo është gjithmonë e lumtur qakam rezervuar për të parë atë.

Herën e fundit, ne u ulëm dhe  biseduam dhe i mësova disa fjalë dhe fraza të reja anglisht.

Ne shpesh pra takohemi për të folur dhe për të qeshur së bashku, pra nuk ndjehemi  sikur takohemi  vetëm për seks, ndjeva sikur ishim një çift i vërtetë.

Unë vetëm duhet t’i mbyll sytë tani dhe e shoh fytyrën e saj të buzëqeshur.

Do të jepja çdo gjë për të pasur atë në jetën time në vend të partneres sime. Më duket se dëshiroj të takohem më shpesh se një herë në javë, që është gjithçka që mund të përballoj me të vërtetë.

Përgjigja:

Unë e kuptojë nevojën tuaj për ta takuar atë, mirëpo kjo vajzë po fiton jetesën e saj dhe kjo varet nga gjykimi i asaj që dëshiron me klientët e saj.

Është në bazë një transaksion financiar.

Për hir të vetvetes, mundohuni të kontrolloni veten të mos përfshiheni emocionalisht ose të imagjinosh për një marrëdhënie, sepse rrezikon më shumë dhimbje- dhe ju për momentin nuk keni nevojë për një gjë të tillë.

Është koha për të zgjidhur jetën tuaj në shtëpi. Përse të vazhdohet një marrëdhënie e mjerueshme? Ju thoni se nuk e doni më njëri-tjetrin, por kjo mund të rezultojë nga një grindje e pakënaqësive të vogla që mund të jenë të krahasueshme.

Tregoni partnerit tuaj se jeni aq të pakënaqur, dhe mendoni të bëni një pushim. Nëse jo kujdeset për ju në ndonjë mënyrë kuptimplote, ajo do të jetë gati të flasë për atë se si mund të jeni më të lumtur së bashku.

Menu Title