.
×

MC Kresha diss BabaRecords dhe Stresit (Video)Reperi MC Kresha i ka disiratur kolegët e tij reper gjatë një koncerti që ende nuk dihet ku e ka mbajtur

Reperi MC Kresha i ka disiratur kolegët e tij reper gjatë një koncerti që ende nuk dihet ku e ka mbajtur

MC Kresha ka shpërthyer me fjalë të rënda kundër labelit kundërshtar në Kosovë BabaRecords, derisa ai ka mbajtur një koncert në të cilin nuk dihet vendi ku.

Pasi ka kritikuar Getin dhe labelin e tij ai ka shkuar edhe më tej duke filluar disin edhe kundër reperit shqiptar Stresi, të cilit ja ka kritikuar edhe bashkëpunëtoret.

Ende nuk dihet se ku e ka bërë këtë MC Kresha dhe pse, derisa pritet që edhe reperët e apostrofuar të reagojnë ndaj këtij akti të reperit të PINT.