.
×

Mblidhen deputetët e AAK-sëSot u mbajt takimi i parë konsultativ i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.Nga rezultatet e çertifikuara të gjashtë tetorit të zgjedhjeve për Kuvendin e Kosovës, AAK-ja mori 13 mandate.

Krahas angazhimit të të gjitha strukturave të AAK-së, kryetarëve të Komunave, drejtorëve komunalë, asambleistëve, sot Grupi Parlamentar i vendosi prioritetet dhe u shpreh i gatshëm që të jap kontributin e tij në avancimin e Kosovës.

Një unitet dhe vendosshmëri qe u shpreh sot brenda Grupit, është dëshmi se suksesi është i garantuar.