[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

‘Mavi’ nga kënga e Ibrahimit tani është plakur, do të befasoheni si po duketHulya Avsar është një prej ikonave të kinematografisë turke.

Ajo konsiderohej për vite si një dnër më të bukuat e Turqisë e që më të veçantë e bënin sytë e saj të kaltër. FOTO

E syve të saj blu i këndoi edhe këngëtari i mirënjohur, Ibrahim Tatlises në këngën ‘Mavi’. FOTO

‘Mavi’ duket se tani është më e moshuar dhe ndonëse në moshë ajo prapë duket shumë e bukur.

Menu Title