.
×

Maturantja që ka mahnitur të gjithë me fustanin e saj gjigantMbrëmjet e maturës janë organizime të parvjetshme që mbahen pas përfundimit të shkollës së mesme, shkruan ORAvip.

 

Secili për tyre në mënyrë të vet mundohet qe te duket sa me bukur.

 

 

Po thuajse se të gjithë duken me bukur se tjetri.

 

 

 

Kjo maturante ka zgjedhur qe te vesh një fustan me ngjyrë te kuqe, dhe sigurisht qe i ka mahnitur te gjithë me mbrëmje me dukjen e saj tejet bukur.

 

Ajo vërtetë duket për mrekulli.

 

 

Për më tepër shikoni edhe ju vet fotografitë e saja.

.