[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

MASHTI sqarohet rreth hapjes së çerdheve dhe kopshteve për fëmijëMinistria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka sqaruar vendimin e Qeverisë në detyrë të Kosovës për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve.

Vendimi për rihapjen e çerdheve dhe kopshteve përfshinë institucionet publike dhe private dhe vlen për fëmijët e të gjitha grup-moshave duke përfshirë edhe qendrat e kujdesit ditor, thuhet në sqarim.

Menu Title