.
×

Mashkulli më me fat DiCaprio, festoi i rrethuar nga femratHamshori hollivudian, Leonardo DiCaprio, ka filluar vitin e ri me zakonet e tij të vjetra.
Ai ka pritur ndërrimin e viteve i rrethuar me plot femra të reja e të bukura në plazh gjatë pushimeve në St. Barts.
Aktori, i cili ka qenë pesë herë i nominuar për çmime Oskar, ende mban mjekrën dhe flokët e gjatë, të cilat i ka kapur ndërsa përreth tij kanë qëndruar plot femra të veshura me rroba plazhi.