.
×

Martohen Elita dhe Gjiko, kurorëzohen nga Shpend AhmetiÇifti Elita dhe Gjiko i kanë dhënë fund beqarisë duke kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë. Ata që kanë hedhur fotografitë e para në rrjetet sociale kanë qenë miqtë e tyre më të mirë si Nora Istrefi dhe shumë të tjerë. Për më shumë ndiçni videot dhe fotografitë.