.
×

Mark Kuzhnini: Realiteti në Ëndërr   

Ditëve u’a mora ca orë ti bëja natë

e netëve u’a mora kohën ta bëja ditë

sa largë kam shkuar pa ecur gjatë

dhe duke ecur shumë, shumë të kam prit.

 

Ëndërrat u mundova në realitet ti ktheja

në fakt realitetin në ëndërr e gjeta

ti ke ikur atëher kur unë të kam thën eja

dikur ishim bashk, tani i vetëm mbeta.