[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Marigona Geci është një ndër femrat më guximtare në LDKAjo dhe familja e saj Geci, jo vetëm që kan qenë një ndër njerëzit më të afërt të presidentit Rugova edhe në ditët më të vështira, por kanë qenë gjithënjë edhe më të përkushtuar për çlirimin e Kosovës nga Serbia okupatore!
Babai i saj, Ganiu ka qenë gjithëmon pranë strukturave të LDK-së edhe kur ka qenë i kërcënuarë e i shantazhuar, por prap ka vazhduar me zërin më të fuqishëm të tij.
Ganiu ishte, është dhe do të mbetet puntori më meritor në LDK, dhe për LDK-në.
Ganiu nuk u ndal edhe kur kishte shumë kërcnime e shantazhe. Ai prap nuk u dorzua e me çdo kushtë, vetëm e vetëm për të mos ra pre e Hijenave!
Për atë jemi dhe duhet të jemi përkrahës të atyre që na mbrojtën dhe na mbrojnë shtëpin tonë LDK-në, thuaja se edhe me jetë!
LDK, të jem të bashkuar sepse jem edhe më të fuqishëm.

Menu Title