[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Majtakët më të famshëm në histori13 gushti është Dita Ndërkombëtare e Majtakëve. Konsiderohet se vetëm 10 për qind e njerëzve në botë, shkruajnë me dorë të majtë, ose janë majtakë me veprime të tjera.

Bussines Insider liston 11 emrat më të njohur që janë majtakë, mes tyre edhe ish presidenti amerikan Bill Clinton.

Bill Clinton duke nënshkruar një dokument në vitin 1992. Në prapavijë, shihet vajza e tij – atëkohë fëmijë – Chelsea.

Barack Obama, foto në Shtëpinë e Bardhë, mars 2010.

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, duke nënshkruar në librin e vizitorëve gjatë një vizite në Indi, janar 2018.

Presidenti i Kenyas, Uhuru Kenyatta.

Kryemnistri i Singaporit, Lee Hsien Loong.

Princi William

Ish-kryeministri britanik David Cameron.

Ish-presidenti George H.W Bush, foto e vitit 1989.

Një majtak tjetër, ish presidenti Ronald Regan.

Majtaku tjetër i famshëm, Winston Churchill.

Dhe në fund, Jul Cezari. Nuk ka dokumente që e dëshmojnë por thuhet se ai ishte majtak.

Menu Title