[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Lypsi që tmerron qytetarët e PrishtinësSiç dihet, kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është i stërmbushur me lypsar, që janë kryesisht të komunitetit rom e ashkali, shkruan “Kosovarja”.

Mjafton një shëtitje në sheshet e Prishtinës, për tu njoftuar me një mori personash që kërkojnë lëmoshë, madje disa duke qarë me dënesë.
Të shtrirë në tokë, të zbathur, duke u dridhur dhe duke qarë me të madhe. Këto skena, po që ngjallin tmerrim tek ata që u kalojnë për skaj, shkruan “Kosovarja”.
Krejt këto pamje, në pjesën më të frekuentuar e kredibile të Prishtinës.

A bënë?

 

Menu Title