[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

 Lushtaku tregon vendin ku janë marrë vendimet më të mëdha të luftës për lirinë e KosovësIsh-kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku ka vizituar objektin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Likofc.

Lushtaku tha se në këtë vend janë marrë vendimet më të mëdha të luftës për lirinë e Kosovës.”Kjo është shtëpia e UÇK-së, vendi ku janë marrë vendime të mëdha të luftës sonë çlirimtare për lirinë e Kosovës”, u shpreh Lushtaku.

Postimi i plotë

Vizitë në Likofc, në objektin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Kjo është shtëpia e UÇK-së, vendi ku janë marrë vendime të mëdha të luftës sonë çlirimtare për lirinë e Kosovës.

Ky vend është frymëzim i jashtëzakonshëm dhe motiv për punë! SL

Menu Title