.
×

Lucy Watson shfaqet seksi në fotografitë për kalendarin 2015Lucy Watson kohët e fundit bëri një set të fotografive për kalendarin e vitit 2015, ku shfaqet mjaft seksi me veshje të ndryshme.

 Ylli botëror u sigurua që ta shfaqë bukurinë e saj në të gjitha fotografitë për kalendarë. Ajo bëri shumë fotografi me veshje të ndryshme, ku në shumicën vendosi që t’i shfaqë këmbët më shumë.

Lucy në disa fotografi u shfaq edhe me bikini, ku fotografitë me bikini të zeza dhe të kaltërta u cilësuan si ‘dëshira e Lucy-të për të bërë plazh’, transmeton Lajmi.net.
Ajo në fotografitë me të brendshme u sigurua që të shfaqë linjat seksi të trupit të saj që janë për tu lavdëruar.
Shikoni fotografitë mahnitëse të Lucy-të për kalendarin e saj të 2015-ës.