[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Limaj shprehet pro formimit të Qeverisë së reKryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se partia e tij nuk e mbështet shpërbërjen e parlamentit. Limaj në takimin që po zhvillohet mes partive politike me Presidentin Thaçi ka thënë se duhet të gjendet mundësia për krijimin e një qeverie të re dhe jo shkuarjen në zgjedhje.

“Duhet të shikojmë jen e një mundësie për krijimin e një qeveri të re, ne si parti kërkojmë që të respektohet kushtetuta e Kosovës. Nisma është e gatshme të participojë në krijimin e një shumice të re për të krijuar një qeveri të re”, ka thënë Limaj.

Menu Title