.
×

Limaj: Koalicioni i pazareve individualeSh. Osmani, Botapress 8 dhjetor

Deputeti i Nismës Fatmir Limaj eka cilësuar koalicionin PDK-LDK si koalicion që është bërë për pazare individuale. Zgjedhja e Veselit por edhe gjithë marrëveshja nuk është në të mirë të vendit, thjeshtë akomodim I njerëzve të caktuar”, tha Limaj pas seancës. Ai porositi deputetët e pozitës që të jenë të kujdesshëm dhe se opozita do të jetë zëri I qytetarëve.