.
×

Limaj: Demarkacionin e dialogun s’e zgjidh qeveria, por deputetët 

 

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, tha sot se ënë, se ka pasur vonesa në trajtimin e programit te Qeverisë për shkak të dinamikes së punës dhe zgjedhjeve që në vend.

Sipas tij, është e rëndësishme që qeveria ka një program para parlamentit, qytetarëve e kjo mund t’i pëlqejë ose jo opozitës.
Limaj tha se qeveria nuk mund të zgjidh as çështjen e demarkacionit e as të dialogun me Serbinë, sipas tij kjo pjesë u takon deputetëve.