[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Licencohen edhe tetë laboratorë privatë për të kryer teste serologjike 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë licencuar edhe tetë laboratorë privatë për të kryer teste serologjike. Këta laboratorë gjenden në Deçan, Lipjan, Mitrovicë, Vushtrri, Prishtinë dhe Ferizaj.

Më poshtë gjeni listën e laboratorëve të cilëve Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private i MSh-së u ka miratuar kërkesën për kryerje të testeve serologjike për SARS COV2.

Menu Title