.
×

Leonora Jakupi qohet në syfyr, ja me çfarë e ‘mbanë shpirtin’ sot!Këngëtarja e njohur drenicase duket se po agjëron muajin e shenjtë të Ramazanit, dhe mbrëmë ka bërë publike këtë, kjo pasi që këngëtarja bëri publike pjatën e saj me të cilën është ushqyer, shkruan “Zëri.Info”.

 

Duke e ditur se për për 18-të orë agjërim, këngëtarja nuk është ushqyer edhe mjaftueshëm, por së sigurisht ajo përkujdeset për linjat e saj.

 

Më poshtë shikojeni se me çfarë është ushqyer këngëtarja!Image