[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Lendrit Popaj, djaloshi që shkëlqeu në mbrëmjen e maturësI ka mbushur 18 vjet, ka përfunduar maturën në Shkollën e Mesme të Rahovecit dhe ka arsye që këtë ditë të rëndësishme të jetës së tij ta shënojë sa më solemnisht. Lendrit Popaj ka shkëlqyer në mbrëmjen e maturës jo vetëm për pamjen fizike prej aktori të Hollyëoodit por edhe veshjen elegante që ka zgjedhur për takimin e fundit me shokët e klasës e gjeneratës, shkruna Botapress.
Sic shihni ai ka zgjedhur veshjen “kat” ngjyrë “grey” me kravate e këmishë të bardhe elegante e kombinuar me plot shije me ngjyrën e këpucëve e që bie në sy edhe ora me disajn të modës së fundit.
Se si ka kaluar në mbrëmjën e maturës Lendriti, e di më së miri ai vetë, por sigurisht se do ta mbajnë në mend shoqet e tij të klasës e të shkollës, mbase njera prej tyre ia ka vënë tashmë syrin! Pse jo, shumë dashuri kanë lindur në mbrëmjen e maturës!
Lendritit i urojmë shëndet e suksese në të ardhmen!

Menu Title