[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

LDK-ja bojkoton mbledhjen e kryesisë së Kuvendit!Botapress 28 Maj – Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendit me shefat e Grupeve Parlamentare. Në mbledhje të kryesisë po marrin pjesë Kryetarja e kuvendit, Vjosa Osmani, nënkryetarët Arbërie Nagavci, Memli Krasniqi, por nuk po marrin pjesë shefat e grupeve parlamentare e as nënkryetari i Kuvendit nga radhët e LDK- së, Kujtim Shala.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohen kërkesa e KOSTT-it për miratimin e Planit të biznesit të rishikuar dhe të buxhetit të rishikuar për vitin 2020, Propozim-Rregullorja për rendin dhe qasjen e mediave dhe të publikut në punën e Kuvendit, (shpërndara me 18 maj 2020), Propozim- Rregullorja për shfrytëzimin e automjeteve të Kuvendit të Kosovës, Raporti i shpenzimeve të Kuvendit për periudhën janar-mars 2020, Shpenzimet e telefonisë mobile dhe reprezentacionit, Mbulimi i shpenzimeve të telefonisë mobile, Harmonizimi i akteve të Administratës së Kuvendit me ligjet përkatëse.

Menu Title